2013 summer
2013. augusztus 24., szombat ∞ 23:27 ~ 0 p ö t y i k e
Hát kis mochik régen jelentkeztem már, szinte majdnem egy éve. De ha nincs miről írni akkor nincs miről. Bár ez érdekes mert biztos lett volna miről pötyögjek csak a nagy lustaságom ellenszegült ennek. Visszatérve mint láthatjátok élek még, és úgy gondoltam újra neki futok ennek a blogolosdinak, újra és újra. Vicces mert a nyárnak már vége és én pont most kapok ihletet az újrakezdéshez. Mivel youtubeon sok vidit nézegettek a magyar guruktól, tudjátok akik sminket készítenek, hajakat, megmutatják az outfitjüket. És gondoltam egyet, hogy hát én is csinálhatnék ilyesmiket, persze ebbe a profiszintben nem, de amiket én itthon el tütymörgök csinálhatnék bejegyzéseket róla. Persze jogos a felvetés hogy ez megint csak egy ilyen hirtelen fellángolás, de meglátjuk mi sül  ki belőle és meddig tart majd, vagy egyáltalán lesz e értelme. Nincs nagy felszereltségem de persze ezt igyekszem bővíteni az idő elteltével. Egy kis personal dolog így a nyári "vakációimról" kerül lepötyögésre most, aztán lassacskán visszarázódok ide :).
Sikeresen elvégeztem a 11. osztályt is - ezt csak azért fontos megemlíteni mert 2012 novembere óta nem jelentkeztem ha jól láttam - és most nem épp frissen, de annál nagyobb elszántsággal indulok az érettségis év ellen. Őszintén szólva félek egy kicsit tőle, inkább attól hogy a végére megint feladom, és akkor lőttek mindennek. De próba cseresznye. A nyaram eleje szokás szerint unalmasan kezdődött, valahogy mindig pont az utolsó hetekre zsúfolódik a programtár. Idén én is úgy döntöttem hogy valami munkába kéne fogni, zsebpénzt szerezni, de mivel vidéken élek, nem szerettem volna mindennap órákat utazni a városba ennek érdekében. Szerencsémre apukámnak vállalkozása van, ezért nála, mondjuk úgy eléggé korlátlanul dolgozhattam, játékokat csomagoltam és egyéb unalmas dolgokat csináltam. Persze ahogy jött egy kis pénz belőle az el is ment, nem épp a spórolásomról vagyok híres. Az osztályból a közelebbi barátaimmal nem találkoztam, még csak nem is beszéltem velük - ez így 3 embert érint, eléggé megváltozott a kapcsolatunk év végére - de Anna drága kimentett - szintén osztálytárs - és sok helyre elmentünk együtt. Voltunk nyári mondoconon, vásárolgatni és ilyen helyeken. Nagyon örülök hogy közelebb kerültünk egymáshoz, nagyon jól éreztem magam vele. Aztán voltam egy kisebb születésnapi összejövetelen majd Rékával is találkoztam. A 12 éve ismert barátnőmnél töltöttem 3 napot, sátoroztunk, medencéztünk, és végre nyár végére szereztem egy kis színt is a bőrömnek. Nem tudom miért, de nála mindig jobban megfog a nap, pedig csak egy utcával lakik lejjebb tőlem. :)
Menet közben megleptem magamat egy Afrikai fehér hasú törpesünivel, aki lassacskán 3 hónapos lesz, és Lichinek neveztem el, mert csajszi a kis jószág :). Esténként elég hangos, összekakil mindent ha kiveszem, de ha már kézben van bejárná a világot és szelíddé változik :). Nagyon szeretem, örülök nagyon neki hogy végre én is szert tehettem egy ilyen cukiságra, mert napközben nem igényel társaságot, és pont mikor szabad időm van estefele ébredezik és indulhat a játszás. Végül a nyár utolsó előtti hetéhez értünk, amit a legjobban vártam, úgy gondoltam most fogom élvezni a legjobban, hisz éves program már 3-4 éve hogy egy interneten megismert barátnőmmel töltök kb egy hetet a nyáron. Ezt vagy nála Oroszlányon, vagy itt nálam töltjük el. Ez a második alkalom hogy eljött hozzám, és pontosan egy hetet maradt. Programjaink erre a hétre annyiból álltak hogy voltunk Kismaroson a kisvasúttal elmentünk Királyrétre, voltunk moziba ahol a Farkast néztük meg 3Dben illetve egy másik internetes fiú ismerősünkkel elmentünk a VIDÁMPARKBA! Nagyon jól éreztük magunkat, sokat nevettünk, a szabad napokat film nézéssel töltöttük ki. Majd végül pénteken sajnos hazament, haza fele eléggé könnyes szemekkel battyogtam, majd itthon is elsírtam magam a csöndes lakásban. Nagyon szeretem Virágot, mintha csak a húgom lenne. Örülök hogy sikerült megint találkozzunk. A nyár utolsó hetét a japán nyelv ismétlésével töltöm majd, mert szeptembertől újra magán órákra fogok járni, illetve még Annával megyünk a Japán Alapítványi Könyvtárba hétfőn, szerdán műkörmöshöz megyek, pénteken meg valószínűleg Zoony jön és filmezünk :). Majd még be kell szerezzem az iskolatanszereket, és a süninek is kell vegyek pár dolgot. Szóval nem épp röviden de ennyi nagyjából ami lényeges volt, és ahogy időm engedi jelentkezek még!

Címkék: , , , , , , , , , , , , , , , , ,


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

+ Back to the blog?

bunny skirt
BLOG KÖVETÉSE / FOLLOW
由美; Haniya;  1996 01 02 (17), Hungary, dogs, hedgehog ❤NU'ESTCNBLUE, fashion, books, piercings, tattoo (ahaha i waaaaanttt!!) quotes, EZRA MILLER ❤, friends CINEMA, english german japanese, ASIAN FANATIC, tomboys❤ (SOOOO CUTEE) K/C/T/J POP ROCK, funny, black and red, tales, fun and food!

+
memories
wishlist
Vidámpark
Circle Lens
Gitár
Ecsetkészlet
Virág 2013 nyár
Sikeres érettségi
 Sünit venni
Eladni a parókákat
 Tanszer vásárlás
 Csíkos nadrág
be ma girl
free counters
personal
fantastic
BTS wallpaper made by Haniya
hedgie
photo of my hedgie made by Haniya
making
blogger - Haniya
open - 2012. augusztus 03.
designer - Haniya
browser - FF/GC
resolution - 1280*800
chingu